Littekens

Van een litteken kun je veel last hebben. Het ziet er niet alleen lelijk uit maar het voelt vaak strak en pijnlijk aan. Na een littekenbehandeling van La Pelle is uw huid weer soepel en gezond en is uw litteken niet of nauwelijks zichtbaar.

Is de behandeling geschikt voor ieder soort litteken?
Ja, zowel nieuwe als oude littekens kunnen behandeld worden. Verdikt of diepliggend, verkleefd en vastzittend, rood of paars verkleurd, in het gezicht of op het lichaam, ten gevolge van een operatie, al dan niet cosmetisch: met alle soorten littekens kunt u bij La Pelle terecht.

Wat levert de behandeling mij op?
Uw huid ziet er veel mooier uit en heeft een natuurlijke kleur gekregen. Uw huid is weer glad en voelt veel soepeler aan. De doorbloeding is sterk verbeterd. Het strakke, pijnlijke gevoel is weg, doordat verklevingen zijn verdwenen en de huidelastiticiteit sterk is verbeterd. Dunne huid is dikker geworden, dikke huid is dunner geworden. U heeft geen spierverkrampingen meer en zenuwpijn is verminderd.

Wat houdt de behandeling in?
Met de Vacutronic worden vacuumzuigbewegingen uitgevoerd die de doorbloeding stimuleren, verklevingen losmaken en afvalstoffen afvoeren. Met de Supersonic wordt uw huid zachtjes maar heel grondig gemasseerd. Er wordt een speciale biologische gel op de huid aangebracht die de doorbloeding verbetert, collageen helpt opbouwen en de huidelasticiteit verbetert. Deze wordt dmv ultrageluid trillingen diep in de huid gesluisd waar het in de dermis wordt opgenomen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Dat is afhankelijk van het litteken. Er wordt gestart met 2 behandelingen per week en afhankelijk van het litteken wordt de behandelingsfrequentie verlaagd naar 1 keer per week. Na een aantal weken merkt u duidelijk het verschil. In overleg wordt de behandeling gestopt wanneer het gewenste resultaat is bereikt.

Gratis intake
Tijdens deze intake wordt met u samen gekeken hoe de behandeling eruit gaan zien en wordt een prijs afgesproken.
Tot nu toe heeft deze behandeling alleen maar hele lovende reacties opgeleverd.