Voor het lichaam

De rug behandeling wordt afgesloten met een pakking en een herstellende/ verfrissende/ kalmerende creme.

Harsen

Er wordt gewerkt met azuleenhars die zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt is. De huid wordt vooraf gedesinfecteerd, daarna geharst en met aloê vera gel nabehandeld om de huid te herstellen en te kalmeren. Door regelmatig te harsen worden de haartjes fijner van structuur en worden ze in aantal minder. U kunt uw onderbenen, bovenbenen, armen, bikinilijn, rug, oksels en gezicht laten harsen. Het is ook mogelijk bij La Pelle te kiezen voor permanente ontharing. Kijk dan op definitief ontharen.

Rugbehandeling

Tijdens een speciale dieptereiniging wordt de huid eerst gereinigd en gescrubd. Daarna worden met de Vapozone de porien geopend zodat alle onzuiverheden makkelijker verwijderd kunnen worden. De behandeling wordt afgesloten met een pakking en een herstellende/ verfrissende/ kalmerende creme.

Decolletébehandeling

Decolleté en hals worden gereinigd met een speciaal op uw huidtype afgestemd product. Daarna volgt een heerlijke zachte peeling die de dode huidcellen verwijdert. Dan een decolleté pakking en als afsluiting een op uw huid afgestemde bodycream.

Manicure en paraffine handpakking

De nagels worden geveild, een nagelriemolie wordt aangebracht en de nagelriemen worden losgemaakt. Na een een zachte peeling krijgen de handen een paraffinebad. Hierna zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Massagematras

De HHP Professional Massagematras met vijf motoren functioneert als een kleine en compacte professionele massagestudio. De diepe oscillerende trillingen zullen in het gehele lichaam de doorbloeding activeren tot op het niveau van het kleinste haarvaatje.
Deze eigenschap blijkt bijzonder effectief te zijn bij de bestrijding van klachten als stress, rsi, rugpijn en migraine.