Voor het gezicht

Een concentraat van zeer werkzame stoffen die diep de huid ingaan wordt ingemasseerd.

In overleg met u stellen we een behandeling op maat samen. Er zijn behandelingen voor de normale en voor de onzuivere of droge huid. En u kunt u zelf natuurlijk ook verwennen met een extra luxe behandeling.

U krijgt naderhand een op uw huid afgestemd advies om zelf uw huid in optimale conditie te houden. Na een gezichtsbehandeling bij La Pelle voelt uw huid als nieuw en bent u heerlijk ontspannen.
Bij elke gezichtsbehandeling is een gratis massage op de HHP-massagematras inbegrepen of als u dat liever hebt, een gezichtsmassage. La Pelle gebruikt de beste producten op natuurlijke basis zonder chemische geur-, kleur- en conserveringsstoffen en alle producten zijn niet getest op dieren.

De behandeling:

Reiniging heeft tot doel de vuildeeltjes op basis van vet en water van uw huid te verwijderen zonder uw huid uit te drogen. 

Huidanalyse: De constitutie en conditie van uw huid bepalen welke producten gebruikt worden om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. 

Peeling verwijdert dode huidcellen. Uw huid ziet er egaler uit en voelt gladder aan.

Vapozone: Warme stoom opent de porien waarna onzuiverheden als puistjes, acné, mee-eters gemakkelijker verwijderd kunnen worden. 

Epileren: Uw wenkbrauwen weer mooi in vorm.

Verven van wimpers en/of wenkbrauwen geeft uw gezicht veel meer uitdrukking.

Serum/ampul: Een massage met een concentraat van zeer werkzame stoffen die diep de huid ingaan.

Masker: Een op uw huid afgestemd masker bevat extra werkstoffen om uw huid een echte oppepper te geven.

Massage: u kunt kiezen tussen een gezichtsmassage of een massage op de HHP-massagematras.

Dag- en oogcrème: ter afsluiting krijgt u een op uw huid afgestemde dagverzorging.