Disclaimer

De informatie op deze website is louter informatief. De site is met de grootst mogelijke oprechtheid en zorgvuldigheid samengesteld.
Ellen Capellen/La Pelle aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de accuraatheid, volledigheid en betrouwbaarheid van de inhoud van deze site of enig andere site die aan deze site gelinkt is. 

Eveneens accepteert Ellen Capellen/La Pelle geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de directe of indirecte schade ontstaan door gebruik te maken van de informatie en/of de producten die door de site wordt aangereikt. 

Alle informatie (tekst, beeld en ontwerp) op deze site mag uitsluitend gebruikt worden voor persoonlijke, niet-commerciĆ«le doeleinden. Het is niet toegestaan deze site of onderdelen hiervan te verveelvoudigen, distribueren, wijzigen, verkopen, publiceren, definitief op te slaan of te laten circuleren zonder voorafgaande toestemming van Ellen Capellen/La Pelle. 

Persoonlijke gegevens, die u verstrekt op welke wijze dan ook, zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet aan derden worden verstrekt zonder uw toestemming en vallen onder de wet persoonsregistratie.