Definitief ontharen

Waarom elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is met name geschikt voor kleine oppervlaktes. Denk hierbij aan het gezicht of kleine gebieden op het lichaam (oksels, rond de tepels, rondom de navel). In tegenstelling tot andere ontharingsmethodes kan elektrisch ontharen toegepast worden op alle soorten haar (dun, dik, gekruld en/of ingegroeid). Elektrisch ontharen is ook geschikt voor alle kleuren haar (zwart, bruin, rood, blond, grijs, wit). Elektrisch ontharen is veilig voor alle huidtypen en zelfs voor de huid die net aan de zon blootgesteld is. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat elektrisch ontharen de meest veilige en meest effectieve methode van definitief ontharen is.

Hoe werkt het?

Een fijn wegwerpnaaldje wordt in de haarschacht gebracht. De groeikern wordt vernietigd waardoor er geen haartje meer kan groeien. Het behandelde haartje wordt vervolgens verwijderd.
Storende haartjes kunnen zo één voor één behandeld worden.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Alleen haren in de groeifase kunnen verwijderd worden. Niet alle haren bevinden zich tegelijk in de groeifase. Daarom zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. Hoeveel precies, is niet vooraf te zeggen. Het hangt o.a. af van de dikte van het haar, de plaats in het gezicht of op het lichaam, hormoonhuishouding en eventueel medicijngebruik.
Bij de intake krijgt u een indicatie van de behandelduur. Ook hoort u wat de prijs per behandeling is.

Waarom La Pelle?

Ellen Capellen heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring met elektrisch ontharen. Ze werkt met de beste apparatuur (Apilus Senior) en houdt haar vakkennis voortdurend up-to-date.