La Pelle, Salon voor Schoonheid & Voeding
  
Driehuizerweg 346    
6525 PN Nijmegen    
  (06) 47 14 20 04    
Bet RateringEllen is een heel goede schoonheidsspecialiste. Ze houdt van haar vak en verdiept zich graag in nieuwe technieken en inzichten. Ze is ook oprecht geïnteresseerd in haar cliënten en het commerciële aspect komt niet op de eerste plaats voor haar.
Deze combinatie van eigenschappen maakt haar uniek. Ze is een prettig persoon, een vakvrouw, en ik ga nu al vele jaren met veel plezier naar haar toe.

Bet Ratering
In Ellen’s salon merkte ik al gauw dat deze aardige dame is zoals haar site: vriendelijk, nuchter en kundig. Ik kom elke maand voor de standaard gezichtsbehandeling voor de onzuivere huid, maar heb ondertussen ook enkele andere behandelingen mogen ondergaan.
Ik kan met name de Perfect Beauty behandeling aanraden, een zeer prettige ervaring, met een babyzacht huidje als eindresultaat.
Al met al ben ik blij dat ik haar 5 jaar geleden gevonden heb, en ik hoop nog lang van haar vakkundigheid gebruik te mogen maken.

Anoniem, man, Nijmegen
Vanuit een tienjarige verbintenis met Ellen weet ik waar ik het over heb. Ellen is zeer professioneel. Haar behandelingen zijn technisch goed onderbouwd en werpen vruchten af. Haar prijsstelling is fair. Ze is een bezielde perfectioniste, die met plezier haar werk doet. Kortom, wie met haar in zee gaat hoeft zich geen zorgen te maken over een behouden vaart.

Vijf sterren van Rietje Guijt
Salon Lapelle staat voor een combinatie van kwalitatief uitstekende behandelingen, een prettig klantcontact en ontspanning. Daarnaast is er Ellen veel aan gelegen op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en past ze deze met veel kundigheid toe.

Esther.
Mijn ervaringen met Ellen zijn heel positief : ze werkt met hele fijne producten die mijn onrustige huid verbeterd hebben. Ze weet heel veel en elke behandeling hoor ik wel weer wat nieuws. Kortom een fijne salon waar je je gauw thuis zult voelen.

Groetjes Miranda
Ik ben Marleen en ben al jaren klant bij La Pelle. Ellen is professioneel, heeft heel veel kennis van zaken, is zeer klantvriendelijk en vooral ook heel eerlijk in haar adviezen. Ze oefent nooit druk uit om iets te laten doen of te kopen, wat ik elders wel heb ervaren. Ik heb mijn salon gevonden en hoef niet meer iets anders.
Zoals u hier ziet, vind ik uw op- en aanmerkingen van groot belang en krijgen ze een ereplaats. 
Al jaren kom ik bij Ellen omdat ik last heb (gehad) van couperose, lelijke rode adertjes in mijn gezicht. Ze heeft ze met succes behandeld met de Apilus Senior. Sinds ik ook de Perfect Beautykuur heb gedaan en de producten voor thuis gebruik, is mijn huid veel rustiger geworden. En dat alles met biologische producten zonder chemische troep waardoor ik altijd last had van bijwerkingen! Super, ik voel me weer veel zelfverzekerder!

Dank je Ellen
Beste Ellen,
Jij bent de eerste schoonheids­specialiste die goed aanvoelde wat mijn huidprobleem was. Jouw behandelingen leverden zichtbaar resultaat op (zowel voor mij als voor mijn omgeving), waar ik heel blij om ben. Kortom, jij doet wat je belooft! Ga zo door.

Anke.
Ik ben een buitenlandse vrouw met veel haren op mijn lichaam. Eerst heb ik mijn bovenlip en kin laten ontharen met IPL. Ik was zo tevreden dat ik nu oksels en benen doe. De Photonova PLS3 is een fijn apparaat en door de koeling is het flitsen goed te verdragen. Ik ben heel blij dat de haren weg zijn.

Groeten. A.
Onlangs heeft Ellen bij mij middels een apparaatje bindweefselmassage uitgevoerd.
Daarvoor had ik al veel positieve ervaringen met nogal ingewikkelde dure apparatuur waarmee Ellen dieptebehandelingen gaf waar mijn huid erg van opknapte.
Dit is een eenvoudig rollertje waarmee ze over de huid gaat, die de huid als het ware optilt.
De doorbloeding wordt enorm gestimuleerd, en met name op de schouders die ze ook meepakt geeft het een zeer aangename gewaarwording.
Een simpele maar doeltreffende aanvulling van alles wat er al is in haar praktijk.
 
Groetjes, Birgit
Onlangs heeft Ellen bij mij middels een apparaatje bindweefselmassage uitgevoerd.
Daarvoor had ik al veel positieve ervaringen met nogal ingewikkelde dure apparatuur waarmee Ellen dieptebehandelingen gaf waar mijn huid erg van opknapte.
Dit is een eenvoudig rollertje waarmee ze over de huid gaat, die de huid als het ware optilt.
De doorbloeding wordt enorm gestimuleerd, en met name op de schouders die ze ook meepakt geeft het een zeer aangename gewaarwording.
Een simpele maar doeltreffende aanvulling van alles wat er al is in haar praktijk.
 
Groetjes, Birgit
Veel eer valt er niet aan mij te behalen, dacht ik. Toch voel ik me geweldig als ik na een behandeling door Ellen terug fiets naar huis. Niemand op straat kan zien dat mijn borstharen weg zijn of dat mijn rug heerlijk glad aanvoelt. Maar iedereen ziet wel dat ik me super voel! Vroeger waren de sauna, een restaurant of een voorstelling mijn verwen- ­momenten maar tegenwoordig hoort La Pelle ook in dat rijtje thuis.
 
Groet, Rob Aalders
Ik ben zeer tevreden over La Pelle. Ik word behandeld tegen overbeharing met de PhotoNova PLS 3. Dit apparaat is super effectief. Ik ben begonnen met de behandeling van mijn gelaat. Het resultaat was zo goed dat ik besloten heb om ook andere lichaamsdelen te laten behandelen. Je ziet het verschil al na een paar behandelingen. Ellen Capellen legt de cyclus van de haargroei ook heel duidelijk uit. Je kunt alles aan haar vragen wat je wilt weten.

Afzender: N.M.
Ik heb heel veel baat bij de Perfect Beauty kuur voor de rimpels in mijn gezicht. Ik krijg heel veel positieve reacties op mijn verbeterde huid. Super! Ik kan ook na de behandeling direct weer aan het werk! Bij een andere salon moest ik altijd een afspraak op vrijdag eind van de dag plannen omdat mijn gezicht er niet uitzag!. Dank, nogmaals dank voor jouw superhanden en apparatuur!

Brigitte
Ik had allemaal huidbobbeltjes in mijn hals en op mijn gezicht en die heeft Ellen heel mooi weggehaald zonder littekens! Mijn huisarts heeft het 1 keer gedaan maar je ziet nog steeds het litteken. Ellen heeft me uitgelegd hoe dat komt en nu laat ik me alleen nog door haar behandelen. Ellen, je bent een supermens.
Een tevreden klant!
Ik heb pigmentvlekken in mijn gezicht, die Ellen goed behandeld heeft. Ze heeft mij precies uitgelegd wat zij kon verbeteren en wat ik moest doen en laten. Dat advies heb ik opgevolgd en nu is mijn gezicht een stuk mooier geworden! Ik zou een ieder aanraden: ga naar haar toe, want ze weet heel veel en is ook heel eerlijk als iets niet kan!

Groeten, Jacobine.
Omdat ik definitief van mijn overbeharing in het gezicht af wilde ben ik bij La Pelle gekomen. Omdat ik grijze haren had was elektrische epilatie voor mij de beste oplossing. Waarom ik zo tevreden ben?
- Ik ben van mijn overbeharing af
- Bij de intake ben ik eerlijk voorgelicht over de tijdsduur van de behandeling
- Er wordt professioneel gewerkt
- De tijd wordt efficiënt gebruikt Al met al is La Pelle zeer aan te bevelen!
Een tevreden klant,
Mevrouw M. S.