La Pelle, Salon voor Schoonheid & Voeding
  
Driehuizerweg 346    
6525 PN Nijmegen    
  (06) 47 14 20 04    
 
De Apilus Senior is het beste apparaat voor elektrische ontharing
 
Volkomen veilig
en snel verlost
van ongewenste haargroei

Definitief ontharen


Waarom elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is met name geschikt voor kleine oppervlaktes, zoals het gezicht of kleine gebieden op het lichaam (oksels, rond de tepels, rondom de navel). In tegenstelling tot andere ontharingsmethodes kan elektrisch ontharen toegepast worden op alle soorten (dun, dik, gekruld en/of ingegroeid) en alle kleuren haar (zwart, bruin, rood, blond, grijs, wit). Elektrisch ontharen is veilig voor alle huidtypen en zelfs voor de huid die net aan de zon blootgesteld is. Uit wetenschappelijk onderzoek is bovendien gebleken dat elektrisch ontharen de meest veilige en meest effectieve methode van definitief ontharen is.


Hoe werkt het?

Een fijn wegwerpnaaldje wordt in de haarschacht gebracht. De groeikern wordt vernietigd waardoor er geen haartje meer kan groeien.


Het behandelde haartje wordt vervolgens verwijderd. Storende haartjes kunnen zo één voor één behandeld worden.


Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Omdat alleen haren in de groeifase verwijderd kunnen worden en niet alle haren zich tegelijk in de groeifase bevinden, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. Hoeveel precies is niet vooraf te zeggen. Het hangt o.a. af van de dikte van het haar, de plaats in het gezicht of op het lichaam, hormoonhuishouding en eventueel medicijngebruik.
Bij de intake wordt een indicatie gegeven van de behandelduur en krijgt u tevens te horen wat de prijs per behandeling is.


Waarom La Pelle?

Ellen Capellen heeft inmiddels 15 jaar ervaring met elektrisch ontharen, werkt met de beste apparatuur (Apilus Senior) en houdt haar vakkennis voortdurend up-to-date.

Vóór de behandeling

Voor een behandeling (geldt ook voor het intakegesprek) mag u niet harsen, waxen of epileren of uw haren met een touwtje verwijderen. Scheren mag wel en knippen mag ook. Het gaat erom dat de haarwortels niet uitgetrokken worden omdat deze tijdens de behandeling vernietigd of verwijderd moeten worden. Ook is het geen probleem als uw huid net aan de zon blootgesteld is.

Hoeveel behandelingen?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei, de dikte van het haar, hormoonhuishouding en eventueel medicijngebruik. Tijdens iedere behandeling verwijdert de Apilus Senior een deel van de haren die zich in de groeifase bevinden. Tijdens elke behandeling wordt dus een aantal haarzakjes definitief gedood.
U zult merken dat de dikke harde haren steeds zachter gaan worden en uiteindelijk definitief wegblijven. 
U zult geen tijd en geld meer kwijt zijn aan bijvoorbeeld harsen of epileren. Uw huid voelt weer heerlijk glad aan.

Gratis intake

U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt de behandeling toegelicht en kunt u uiteraard al uw vragen kwijt. De mogelijkheden worden besproken evenals de prijs van de behandeling. U kunt daarna in alle rust beslissen of u kiest voor een behandeling bij La Pelle.

Vergoeding zorgverzekeraar

Ellen Capellen is ANBOS gediplomeerd voor elektrisch ontharen. Ook is zij in het bezit van het diploma Ontharingstechnieken (hoogst haalbare diploma) zodat de behandelingen veilig en deskundig worden uitgevoerd. Mede daardoor worden deze behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Informeer bij uw verzekeraar!