La Pelle, Salon voor Schoonheid & Voeding
  
Driehuizerweg 346    
6525 PN Nijmegen    
  (06) 47 14 20 04    
 
Goed advies na uitgebreide huidanalyse
 
Het is echt niet nodig om uren met crèmetjes in de weer te zijn
 
Steeds meer mannen weten de weg naar La Pelle te vinden

Behandelingen voor de man

 
Waarom een speciale pagina voor de man?
Mannen vinden tegenwoordig een mooie huid zeker zo belangrijk als vrouwen.
Het aanbod aan producten en behandelingen is echter zo groot dat veel mannen door de bomen het bos niet meer zien. Want hoe vind je producten voor een snelle verzorging die ook nog eens precies bij jouw huidtype passen?
Komt nog eens dat vervelende scheren bij. Veel mannen hebben last van irritaties na het scheren, zoals ingegroeide haartjes of een branderig gevoel, en hebben geen ideel hoe ze dat probleem aan moeten pakken. Voor die mannen is de schoonheidsspecialiste een uitstekende optie. Zij kan in alle rust in de salon na een grondige huidanalyse de juiste behandeling en/of producten adviseren.
 
Steeds meer mannen weten de weg naar La Pelle te vinden. Om er goed uit te zien, maar ook voor pure ontspanning

Gezichtsbehandelingen

Door het gebruik van de juiste producten in de salon en thuis kunt u veel huidproblemen voorkomen en leert u hoe u uw huid in een optimale conditie kunt krijgen en houden. Als u een afspraak maakt in de salon krijgt u: 


  • een huidanalyse;
  • professionele behandeling met producten die voor uw huid op dat moment het meest geschikt zijn;
  • bij de behandeling naar keuze een gezichtsmassage of een massage op de massagematras; 

  • advies over hoe u thuis de behandeling kunt voortzetten met speciale producten voor de man; 

  • nazorg indien u daar behoefte aan heeft.

Kijk voor meer informatie bij Gezichtsbehandeling

Ingegroeide baardharen

Ook ingegroeide baardharen kunnen verwijderd worden. Als daardoor ontstekingen zijn ontstaan, kunnen deze uitstekend behandeld worden met speciale filters van het ontharingsapparaat. Komen de ingegroeide baardharen steeds terug, dan kunnen deze ook definitief verwijderd worden door middel van elektrische ontharing.

 
ingegroeide baardharen

Gladde rug

Gladde rug
Tijdens de behandeling van puistjes en acné op de schouders en/of rug wordt met een speciale dieptereiniging wordt de huid eerst gereinigd en gescrubd.
Daarna worden met de Vapozone de porien geopend zodat alle onzuiverheden makkelijker verwijderd kunnen worden. De behandeling word afgesloten met een pakking en een herstellende/ verfrissende/ kalmerende creme.

Harsen

La Pelle werkt met een speciale hars voor de gevoelige huid. U krijgt altijd een nabehandeling met Aloe Vera gel om de huid te desinfecteren, te koelen en te kalmeren.

haren op rug

Definitief ontharen

Een sterk behaard mannenlichaam is allang geen schoonheidsideaal meer. Vooral haren in de nek, op de rug en het borstgebied worden door veel mannen (en vrouwen) als storend ervaren. Voor grote gebieden is harsen een prima  methode. Door regelmatig te harsen worden de haartjes fijner van structuur en worden ze in aantal minder. 
Voor kleine gebieden of overbeharing in uw gezicht is elektrisch ontharen een uitstekende methode. Zware wenkbrauwen kunnen uitgedund worden. Uw baard kunt u definitief laten verwijderen of laten uitdunnen.
Voor meer informatie over elektrisch ontharen zie de pagina over Definitief ontharen.

Huidverbetering

Acne, littekens, dikke paarse aderen op uw neus, fijne adertjes, gele vlekjes net onder de wenkbrauwen op de oogleden (xanthelasma), steelwratjes, epitheelwoekeringen en pigmentvlekken zijn allang niet meer iets waar je maar mee moet zien te leven. La Pelle helpt u deskundig ervan af zonder littekens achter te laten!!

huidverbetering
Kijk voor meer informatie bij Huidverbetering