La Pelle, Salon voor Schoonheid & Voeding
Driehuizerweg 346    
6525 PN Nijmegen    
(024) 355 39 66    
(06) 47 14 20 04    
 
‘La Pelle
HET adres
voor elektrisch ontharen'
 
Een stralende huid
met de
Perfect Beauty

 

Nu in de salon:

Litteken
behandeling


met verbluffende
resultaten!
Privacyverklaring

La Pelle, Salon voor Schoonheid en Voeding, 
Driehuizerweg 346
6525 PN NIJMEGEN
024-355 39 66
www.lapelle.nl
KvK 09102788
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Ellen Capellen is verantwoordelijk voor de gegevensbescherming van La Pelle, Salon voor Schoonheid en Voeding. Zij is te bereiken via info@lapelle.nl


La Pelle verwerkt onderstaande persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
1. Voor- en achternaam
2. Adresgegevens
3. Telefoonnummer
4. E-mailadres
Deze gegevens worden gebruikt voor contact over afspraken en de eventuele annulering daarvan.

www.lapelle.nl verzamelt geen gegevens over websitebezoekers, maakt geen gebruik van geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens en maakt geen gebruik van cookies.
La Pelle bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan 3 jaar na het laatste contact.
La Pelle verkoopt en verstrekt uw gegevens niet aan derden.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@lapelle.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.
La Pelle wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
La Pelle neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@lapelle.nl

Weg met acné!

Acnébehandeling die echt werkt

Een combinatie van dieptereiniging, IPL en thuisproducten. De foto's spreken voor zich!

 

Cadeaubon gekregen

Heeft een vriend, vriendin, familielid of collega je verrast met een cadeaubon? Gefeliciteerd! 
Dan is een bezoekje aan La Pelle een uitstekend idee! 

Bij La Pelle kun je terecht met bonnen van:

yourgift logo wanago
kruidvat

Cadeaubon geven

U kunt voor elke gewenst bedrag een cadeaubon aanschaffen. De bonnen zijn verkrijgbaar in de salon.
U kunt ook de bon rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen. Voor meer informatie hierover of specifieke vragen, mail naar info@lapelle.nl.

Anbos

anbosLa Pelle is aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoon­heids­specialisten).
Ellen is ANBOS gediplomeerd voor acnébehandelingen, elektrisch ontharen en IPL. Dat betekent dat deze behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden door een aantal zorgverzekereraars.
Zie hieronder voor meer informatie of informeer bij uw verzekeraar.

Vergoeding zorgverzekeraar

Anébehandelingen, elektrisch ontharen, definitief ontharen met IPL en manuele lymfedrainage worden (gedeeltelijk) vergoed door een aantal zorgverzekereraars.  
Informeer bij uw verzekeraar.
 

Privacyverklaring

La Pelle neemt uw privacy serieus en gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer.

Disclaimer

Deze site is met de grootst mogelijke oprechtheid en zorgvuldigheid samengesteld. Lees meer.